İSTANBUL / ESENYURT - Kıraç Limak Türker Anaokulu

Kıraç Limak Türker Anaokulu

Adres
HÜRRİYET MAH. SAKA SK. KIRAÇ LIMAK TÜRKER ILKOKULU BLOK NO 4 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Okulunu seven, paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,doğru karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Çocukların fiziksel,zihinsel,duygusal ve sosyal gelişimine,uyarıcı ve sağlıklı çevre koşullarının sağlanmasına yardımcı olmak,kişilik gelişimlerini eğitimin temel hedefleri doğrultusunda güçlendirmek ve yönlendirmek.
Öğretim Şekli :ikili
Sabah:08.00-12.00 Öğlen:13.00-17.00
doğalgaz
Ulaşım
Okulumuz yakınında bulunan Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün önünden geçen minibüslerle metrobüse karşılıklı olarak ulaşım imkanı vardır. Ayrıca okulumuzun yakınından HT29 hattı kullanılarak Avcılar´a ulaşım sağlanabilmektedir.
Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Hürriyet Mh.Saka Sk.No:4 Esenyurt/İstanbul
İl merkezine uzaklık 42 km, ilçe merkezine uzaklık 4 km.dir.